News

New case study: Moonbug Entertainment
We have a new case study! Moonbug Entertainment relocated their office to Camden help them grow their brand and give their people a more collaborative office space. We created a Scandi-inspired office and maximised natural light to make a bright, open working environment.

feature_image

Ski trip to La Clusaz
The annual Peldon Rose ski trip this year took 34 of us to the traditional mountain village of La Clusaz in the Auvergne-Rhône-Alpes region in south-eastern France.

feature_image

Happy Office Survey 2019
Complete our Happy Office Survey and enter for the chance to win a £250 John Lewis voucher.

feature_image

New case study: Allsop
We have a new case study! Allsop wanted to refurbish the tea point and refresh their front of house meeting suite, as well as creating a new boardroom. With their 3,000 sq ft office in Wigmore Street split across two floors, the tea point is the central communal space for staff so it needed to become a bright space which helped bring their teams together.

feature_image

Best International Office Interior
We are delighted to announce that The White Company won Best International Office Interior as well as Best UK Office Interior at the International Property Awards.

feature_image

New case study: Chrysaor
We have a new case study! Chrysaor relocated their office to accommodate their growing headcount and create more breakout space for staff. There was an opportunity to take a larger floor within their existing building and they remained within Brettenham Place.

feature_image

New case study: Bank of Taiwan
We have a new case study! The Bank of Taiwan relocated their office to a 5,200 sq ft office space in 99 Bishopsgate following a lease termination in Basinghall Street. The Bank of Taiwan wanted the new office to be client-friendly so they could host international clients and visitors in a more modern environment.

feature_image

New case study: Pearl Diver Capital
We have a new case study! Pearl Diver Capital relocated their office to a 2,200 sq ft office space on Conduit Street in Mayfair. They had outgrown their serviced office space and wanted to move into an office they could call their own. Their front of house space needed to set a professional atmosphere and provide them improved meeting facilities.

feature_image